Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Numele lui Vince McMahon nu mai este menționat în backstage-ul show-urilor WWE

În timp ce WWE începe o nouă ERĂ cu Stephanie McMahon, Nick Khan și Paul ”Triple H” Levesque la conducere, numele lui Vince McMahon nu mai este menționat în backstage-ul show-urilor.

PWInsider raportează că încăperea numită anterior ”Biroul lui Vince” este denumită acum ”Biroul CEO” și a fost amenajat un al doilea birou în backstage pentru Hunter. De asemenea, toate lucrurile care aveau numele lui Vince nu se mai află în culise.

Dacă ați urmărit SummerSlam, atunci cu siguranță ați observat amprentele lui ”The Game” peste tot Pay-Per-View-ul. Dakota Kai și Io Shirai și-au făcut apariția după primul meci al evenimentului și au existat și alte indicii în timpul acestuia că Vince nu mai este la conducere.

Chiar dacă Kevin Dunn se află încă în companie, a fost vizibil faptul că oficialii au redus zoom-ul rapid al camerei și cut-urile de care mulți fani s-au plâns. În plus, a fost scoase panourile LED de pe marginea și stâlpii ring-ului.

Dacă sunteți fani care nu erau de acord cu preferințele lui Vince McMahon, acum ar putea fi momentul să acordați WWE-ului o nouă șansă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages