Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Nume important confirmă că nu va fi prezent la WrestleMania 37

Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an va fi un eveniment mult mai important decât în mod normal, nu numai pentru companie, ci și pentru fani. Motivul căruia se datorează acest fapt este prezența fanilor care vin în arenă pentru prima dată după mai bine de un an de când s-a interzis accesul datorită pandemiei Covid-19.

„Stone Cold” Steve Austin, a apărut în cel mai recent episod din The Wrestling Inc Daily pentru a promova campania Tide #TurnToCold. În timpul podcast-ului, Steve Austin a fost întrebat dacă va fi prezent la WrestleMania 37.

Hall of Famer-ul WWE-ului a confirmat că nu va fi prezent deoarece oficialii nu l-au contactat pentru o posibilă apariție. El a menționat că, ar fi mult mai bine să apară la WrestleMania 38 sau WrestleMania 39 deoarece are legătură cu orașele care vor găzdui acele show-uri. „Stone Cold”, a spus că va urmări WrestleMania 37 de aceasă.

Cei din WWE au confirmat deja că WrestleMania 38 va avea loc duminică, 3 aprilie 2022 la AT&T Stadium din Arlington, Texas, iar WrestleMania 39, va avea loc duminică, 2 aprilie 2023 la SoFi Stadium din Inglewood, California. Steve Austin, este din Texas și a locuit în California.

WrestleMania 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie 2021 la Raymond James Stadium din Tampa, Florida. Puteți asculta întregul interviu cu „Stone Cold” mai jos:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages