Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Nu se știe cât timp va lipsi Nia Jax de la WWE TV

WWE a anunțat că Nia Jax, va rămâne în afara acțiunii pentru o perioadă ne-estimativă de timp. După cum InRing.ro a precizat deja, la RAW-ul din această săptămână a existat un angle în care Shayna Baszler, a pornit un atac brutal asupra lui Nia, lovind-o cu cotul de treptele ring-ului.

Modul în care au decurs lucrurile, părea să indice că Nia nu va mai apărea la WWE TV în viitorul apropiat. Explicația oficialilor pentru absența lui Jax este:

„Nia Jax, a suferit o fractură la cotul stâng, care necesită intervenție chirurgicală, iar ea va lipsi din acțiune pentru o perioadă ne-estimativă de timp.”

Nu se știe dacă accidentarea lui Nia Jax este legită sau există un alt motiv pentru care a fost scoasă de la WWE TV. Cu toate acestea, menționarea unei operații ar indica faptul că Nia va lipsi o perioadă bună de timp

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages