Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Nu există planuri ca WWE să unească brand-urile prea curând

În ciuda faptului că WWE dorește să unifice titlurile, deocamdată nu există planuri pentru renunțarea la cele două brand-uri. Au fost zvonuri că oficialii ar putea recurge la acest lucru, dar Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Daily Update că, compania nu plănuiește să îmbine roster-ul RAW cu cel al SmackDown-ului. Ca orice lucru în WWE, planurile se pot schimba oricând pe viitor.

Vă reamintim că oficialii au fuzionat titlurile WWE și Universal la WrestleMania 38, când Roman Reigns l-a învins pe Brock Lesnar într-un meci de tipul ”Winner Take All”. De asemenea, a fost confirmat un meci de unificare a titlurilor Men’s Tag Team între Campionii din RAW, RK-Bro vs. Campionii din SmackDown, The Usos la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash de luna viitoare.

În ceea ce îl privește pe Reigns, Meltzer a precizat că se așteaptă ca tot ”Tribal Cheif” să fie în prim-plan și la WrestleMania:Backlash. Cu toate acestea, el nu are un meci confirmat. La SmackDown-ul de după Mania 38, Roman l-a atacat pe Shinsuke Nakamura alături de Jimmy și Jey Uso, ceea ce ar fi putut indica un meci, dar acest lucru nu este 100% sigur.

Compania lui Vince McMahon a anunțat că Roman Reigns își va apăra titlul WWE & Universal împotriva lui Drew McIntyre în cadrul turneului din UK la sfârșitul acestei luni, care va avea loc înainte de WrestleMania:Backlash, așa că acest feud ar putea fi amânat pentru următorul PPV WWE în Marea Britanie peste 5 luni, dacă oficialii vor să ”meargă în această direcție”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages