Sustineti InRing.Ro
WWE

Nu este de așteptat ca WWE să facă mari schimbări imediat după plecarea lui Vince McMahon

Fanii și talentele sunt optimiști în ceea ce privește lucrurile în WWE acum că Vince McMahon s-a retras din companie. Stephanie McMahon și Nick Khan sunt co-CEO ai companiei. Au existat mici schimbări remarcate în episodul de vinerea trecută a show-ului SmackDown. Comentatorii nu au mai avut restricțiile obișnuite, iar promo-urile scriptate ale superstarurilor au sunat mai natural. De asemenea, Xavier Woods a menționat New Japan Pro Wrestling și Ring of Honor în timp ce comenta meciul Tag Team dintre The Viking Raiders vs. Jinder Mahal & Shanky.

În timpul emisiunii Wrestling Observer Radio de ieri, Dave Meltzer a vorbit despre faptul că WWE nu va face mari schimbări după plecarea lui Vince, deoarece oficialii vor să arate investitorilor că, compania este stabilă.

„Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit este să nu ne așteptăm la nicio schimbare, pentru că în acest moment oficialii vor să arate Wall Street și acționarilor că totul este stabil și ok. Nu vor face schimbări mari. De fapt, s-au panicat serios când Brock Lesnar a părăsit arena. S-a menționat că, cel mai rău lucru posibil ar fi ca plecarea lui Vince să pară că strică lucrurile. Oficialii doresc ca totul să pară cât mai stabil, pentru a da impresia că firma este pe mâini bune și nu se destramă fără Vince McMahon.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages