WWEWWE SmackDown

Noul oponent al lui Roman Reigns; Motivul pentru care Brock Lesnar nu a fost prezent la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat cu o sărbătoare în familie, organizată de Roman Reigns, The Usos și Paul Heyman. Nu a existat niciun semn pentru apariția lui Brock Lesnar, dar Finn Balor a venit în ring pentru a obține șansa la titlul Universal pe care trebuia să o aibă la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. Balor l-a provocat pe Reigns la un meci pentru centura Universală la SmackDown-ul de săptămâna viitoare. De asemenea, a avut loc o altercație fizică, Balor fiind în dezavantaj până când The Street Profits a venit în ajutorul lui.

Referitor la motivul pentru care Lesnar nu a fost prezent la show, acesta se datorează faptului că oficialii nu se grăbesc pentru a ajunge la feud-ul dintre el și Reigns. PWInsider raportează că un meci între Balor vs. Reigns este programat pentru PPV-ul Extreme Rules luna viitoare, iar Lesnar vs. Reigns este programat pentru evenimentul Crown Jewel din Arabia Saudită pe 21 octombrie 2021 sau la Survivor Series pe 21 noiembrie.

În următoarele săptămâni, WWE va continua să prezinte storyline-ul lui Paul Heyman, în ideea că fanii nu știu dacă el este de partea lui Roman Reigns sau a lui Brock Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !