WWEWWE RAWWWE SmackDown

Noi oponenți pentru Roman Reigns și Big E

După cum era de așteptat, se pare că Drew McIntyre va începe un feud cu campionul Universal Roman Reigns în SmackDown, odată ce modificările aduse de Draft vor intra în vigoare începând cu 22 octombrie 2021.

În prezent sunt promovate meciuri între McIntyre vs. Reigns pentru Live Event-urile WWE Super-Show din noiembrie, inclusiv pentru evenimentul de pe 20 noiembrie în Syracuse, NY. De asemenea, un meci de tipul Street Fight între campionul WWE Big E vs. Bobby Lashley a fost promovat, ceea ce indică faptul că Lashley ar putea intra în peisajul titlului odată ce termină feud-ul cu Bill Goldberg la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Arabia Saudită.

Referitor la divizia feminină, meciurile anunțate pentru Live Event-urile din noiembrie sunt Bianca Belair vs. campioana feminină din SmackDown Becky Lynch și Sasha Banks vs. campioana feminină din RAW Charlotte Flair. Încă nu se știe modul în care oficialii vor schimba titlurile feminine acum, când Flair și Lynch au fost mutate în brand-uri diferite.

În plus, WWE promovează și meciuri 6-Man Tag Team pentru house show-urile din noiembrie și decembrie între The New Day și The Bloodline (Reigns, Jimmy & Jey Uso).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !