Sustineti InRing.Ro
WWE

Nikki Bella vorbește despre decizia lui John Cena de a fi tată

S-au întâmplat multe lucruri cu John Cena și Nikki Bella de când aceștia s-au despărțit în 2018. Cei doi și-au început relația în 2012 și au fost logodiți un an. Cena s-a căsătorit cu Shay Shariatzadeh în octombrie 2020, iar Nikki este logodită cu Artem Chigvintsev, devenind mamă în august anul trecut.

Când John Cena și Nikki Bella aveau o relație, fostul campion WWE a spus clar că nu dorește să aibă copii pentru că nu vrea să fie absent în momentele importante datorită job-ului său. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care el și Nikki s-au despărțit.

Cu toate acestea, se pare că Cena s-a răzgândit în ceea ce privește acest subiect, și a recunoscut asta în timpul unui interviu pentru The US Sun: „Sunt un pic mai în vârstă, un pic mai înțelept. Îmi dau seama că viața este frumoasă și poți să o faci și mai frumoasă atunci când ești părinte, așa că vom vedea.”

HollywoodLife a raportat prin intermediul unei surse apropiate de Cena că Nikki nu are altceva decât urări de bine pentru fostul ei logodnic și soția sa. Sursa a spus: „Indiferent de deciziile luate de John, aceasta este treaba lui și a lui Shay. Nikki este fericită pentru el și îi dorește tot binele, e fericită cu viața pe care o are acum.”

Nikki Bella și-a dat seama că oamenii se schimbă în viață și iau cele mai bune decizii la momentul potrivit. Fosta campioană a Divelor crede că a deveni tată este o „binecuvântare uimitoare” care i-ar aduce bucurie lui Cena.

Conform raportului, John Cena se află într-un moment diferit al veții sale acum, comparativ cu atunci când era într-o relație cu Nikki și se gândea mai mult la întemeierea unei familii. Trebuie remarcat faptul că, deși Cena are în vedere clădirea unei familii, se pare că el și soția sa nu se grăbesc în realizarea acestui lucru, dar poate că se va întâmpla în câțiva ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages