Sustineti InRing.Ro
WWE

Nikki Bella spune că despărțirea de John Cena a fost traumatizantă

Nikki Bella este cu siguranță una dintre cele mai iubite dive din istoria WWE. Ea a fost, de asemenea, o divă de top la începutul anului 2010. Aceasta a avut chiar și o relație cu John Cena, dar respectivele vremuri au trecut. Chiar și așa, nu a fost deloc o situație ușor de depășit.

Nikki a avut o relație cu Cena din 2012 până la despărțirea lor extrem de mediatizată în 2018. Acest lucru s-a întâmplat după ce fostul campion WWE a cerut-o în căsătorie pe Bella la WrestleMania 33, acum 5 ani.

În timpul unui interviu pentru ET, fosta campioană Divas, Nikki Bella, a vorbit despre separarea de John Cena. Bella a dezvăluit că despărțirea a fost traumatizantă.

„Cred că multe femei ajung în această situație când se gândesc: ”Iubesc această persoană, dar nu știu dacă este potrivită în viața mea”, iar asta este un lucru greu. Uneori întâlnim oameni extraordinari, însă suntem menite să trăim o viață diferită…Am avut acest sentiment atât de adânc în sinea mea, ceva de genul: ”Trebuie să plec”. Nimeni nu credea că o voi face, dar mă încerca atât de tare. În ciuda faptului că este dureros și chiar traumatizant, am știut pur și simplu că asta trebuie să fac.”

În prezent, Nikki Bella este logodită cu Artem Chigvintsev și cei doi se vor căsători până la sfârșitul acestui an. Nikki este cu adevărat fericită acum și asta contează cel mai mult.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages