Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Nikki Bella și-a schimbat look-ul

Nikki Bella a decis să-și schimbe look-ul având părul mai scurt. Hall of Famer-a WWE a postat fotografii pe rețelele de socializare pentru a-și anunța fanii despre schimbarea făcută. Nikki a menționat că logodnicului ei, Artem Chigvintsev, i-a plăcut noul look.

Nikki a devenit mamă în august anul trecut. The Bella Twins au făcut cunoscut faptul că ar dori să revină în WWE, mai ales că vor să câștige titlurile Women’s Tag Team. Deși în luna martie au existat zvonuri că s-ar putea întoarce în toamna acestui an, nu sunt rapoarte recente despre acest lucru.

Gemenele Bella au fost incluse în WWE Hall of Fame la începutul acestui an în weekend-ul cu WrestleMania 37. De asemenea, au avut un segment în cea de-a doua noapte a Mania împreună cu fosta campioană feminină din SmackDown Bayley, care a fost cam șifonată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages