Hall of FameWWEWWE PPV

Nikki Bella nu a urmărit meciul lui John Cena la SummerSlam 2021; The Bella Twins nu s-au retras din WWE

Extra TV a postat un clip cu interviul post-SummerSlam oferit de Nikki Bella. Nikki a fost întrebată despre o posibilă revenire în ring. Ea a spus anterior că își dorește ca alături de sora ei Brie să câștige titlurile feminine Tag Team.

Iată care a fost răspunsul ei la această întrebare în timpul interviului de sâmbăta trecută:

„Știi, am vorbit cu Brie despre asta zilnic. Mă uit la Tamina și Natalya cum dețin titlurile feminine Tag Team și nu îmi doresc nimic altceva mai mult decât să revin pentru asta. Sper din suflet că, în viitor mă voi putea întoarce în acel ring să lucrez, să concurez sub ochii fiului meu care ar sta în primul rând. Ar fi un vis. The Bella Twins nu s-au retras din WWE, cu siguranță ne vom întoarce și vom marca momente unice.”

De asemenea, Nikki a fost întrebată și despre meciul lui John Cena cu Roman Reigns pentru titlul Universal din Main Event. Ea a spus:

„Nu am văzut acel meci. De fapt, trebuie să recunosc că atunci când ești în Las Vegas, mesele te cheamă. Eram ocupată să joc la ruletă și aveam un câștig mare, chiar mi-a fost dor.”

În plus, Nikki a spus printr-o postare pe Instagram că nu i s-a permis să meargă la SummerSlam, dar nu se știe motivul. Într-un alt interviu pe covorul roșu, ea și-a exprimat nemulțumirea de modul în care Bianca Belair a fost învinsă de Becky Lynch, menționând că nu are un moment preferat din această ediție a „celei mai mari petreceri a verii” organizate de WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !