Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Nikki Bella nu a primit acordul să meargă la WWE SummerSlam 2021

Nikki Bella este una dintre cele mai iubite dive din istoria WWE, în special de către Bella Army. Accidentarea ei la gât se vindecă pe zi ce trece și există speranța unei reveniri în ring pentru un ultim run. Ea a lipsit de la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, în ciuda faptului că a indicat că va fi acolo.

Se pare că, săptămâna trecută Nikki Bella indica unele dintre planurile pentru SummerSlam 2021, așa că s-a vorbit despre întoarcerea The Bella Twins în companie pentru o ultimă dată.

Majoritatea fanilor au crezut că Nikki și Brie Bella vor reveni în WWE la SummerSlam, seara trecută. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, spre dezamăgirea multor fani. Acum, se pare că există un motiv pentru absența lor.

Nikki Bella a postat două fotografii pe Instagram, unde a susținut că nu i s-a permis să meargă la WWE SummerSlam din Las Vegas. Ea a spus: „lol, trebuie să ne întrebăm ce s-a întâmplat acolo.”

„Când nu ai voie să mergi la SummerSlam în Las Vegas…..lol.”

Nu se știe motivul pentru care nu i s-a permis lui Nikki să meargă la SummerSlam, probabil că au fost motive personale sau profesionale. Cu toate astea, rămâne de văzut dacă Nikki Bella va reveni în companie la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages