WWEWWE RAW

Nikki A.S.H. a făcut heel turn pe Rhea Ripley în timpul RAW-ului din această săptămână

La RAW-ul din această săptămână a avut loc un heel turn. În timpul unui interviu în ring, Sarah Schreiber a spus că echipa formată din Rhea Ripley și Nikki A.S.H. pare să aibă probleme. Nikki, a anunțat că ea și Rhea se vor îndrepta din nou spre titlurile feminine Tag Team, dar Ripley nu a fost de acord cu acest lucru, deoarece avea în plan să participe în meciul feminin Royal Rumble.

Nikki, a acuzat-o pe Rhea că se crede cea mai bună din echipă și a spus că i-a făcut o favoare rămânând alături de ea. Ripley, a încercat să părăsească ring-ul, însă Nikki a împiedicat-o.

Rhea, a propus ca cele două să se despartă, dar Nikki a refuzat. Apoi, ele s-au îmbrățișat, însă totul a fost o diversiune pentru că Nikki a atacat-o brutal cu pumnii pe Ripley.

Așa că după mai multe luni de indicii cu privire la potențialul heel turn făcut de Rhea, Nikki a fost cea care ”a trădat”. Nu se știe dacă A.S.H. va renunța la gimmick-ul ei de ”Super-Erou” sau dacă va continua cu el într-o altă manieră.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !