WWEWWE RAW

Nikki A.S.H a făcut cash-in la RAW-ul din această săptămână

Episodul RAW-ului din această săptămână s-a încheiat cu o revanșă de la Money in the Bank, Charlotte Flair punându-și titlul feminin în joc împotriva lui Rhea Ripley, la 24 de ore după ce îl câștigase. Respectivul meci a fost făcut oficial mai devreme în cadrul show-ului după un promo în ring.

Flair a obținut victoria prin descalificare după ce a lovit-o pe Ripley în față cu titlul. După meci, Rhea Ripley a atacat-o pe Charlotte iar Nikki A.S.H a venit repede către ring pentru a face cash-in. Nikki a executat un „Cross Body” de pe corzi și apoi a făcut pin-ul pe Flair pentru a câștiga centura.

Deoarece Rhea Ripley nu a pierdut în urma unui pin, se pare că ar putea rămâne în peisajul titlului feminin din RAW iar Charlotte va dori cu siguranță o revanșă. Deși nu este confirmat, este posibil ca la SummerSlam să avem parte de un meci Fatal 4-Way pentru această centură.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !