Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Nia Jax își exprimă părerea despre oamenii care susțin Ucraina

Nia Jax este în ”Tendințe” pe rețelele sociale pentru comentariile ei recente cum că superstarurile WWE sunt ”mizerabile”, dar ultimul ei mesaj postat pe contul personal de Instagram o poate menține în ”Trending” pentru câteva ore.

Lina Fanene aka Nia Jax, a postat următorul mesaj pe Instagram: ”Toți acești mfs-uri care spun: ”Susțin Ucraina” nici măcar nu și-au putut suporta drepturile personale timp de 2 ani pentru că le era frică să respire.”

Postarea (distribuită de contul dc_draino) este aparent o referire la persoanele care aleg să poarte măști pentru a preveni infectarea cu Covid-19. Jax a susținut teoria ei anti-vaccin și, conform unui raport al New York Post, se crede că ea a fost lăsată să plece din WWE în noiembrie anul trecut pentru că nu s-a vaccinat. Cu toate acestea, Nia a spus că alegerea ei de a nu se vaccina nu a fost niciodată adusă în discuție.

De când a plecat, Jax nu s-a sfiit să-și spună părerea despre ”toată lumea” din WWE ca fiind ”mizerabilă”, iar în decembrie 2021, aceasta a spus că show-ul Total Divas este scriptat în proporție de 98%.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages