Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Nevada a emis purtarea măștii în interior înainte de WWE SummerSlam 2021

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va avea loc, sâmbătă 21 august în Las Vegas, Nevada, la Allegiant Stadium. Marți, guvernatorul Nevada, Steve Sisolak, a anunțat că purtarea măștii devine obligatorie în interior pentru 12 județe, inclusiv județul Clark, unde se află Allegiant Stadium. Acest lucru este făcut pentru a reduce numărul de infecții cu Covid-19.

Potrivit Eater.com, un raport publicat luni, 26 iulie, arată că există 1.124 de cazuri noi și 17 decese, toate în județul Clark. Purtarea măștii în interior va fi obligatorie începând de vineri, 30 iulie, ora 12:01.

Pe 22 iulie, era necesar ca angajații intreprinderilor din județul Clark să poarte mască atunci când lucrează în interior, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu. Acest lucru vine după ce statul a renunțat la purtarea măștii în luna mai.

În prezent, nu se știe dacă acest lucru va afecta evenimentul SummerSlam, deoarece Allegiant Stadium are cupolă interioară.

Până acum, a fost confirmat doar un singur meci pe card-ul de la SummerSlam. De asemenea, se așteaptă ca Goldberg să-l înfrunte pe Bobby Lashley pentru titlul WWE, iar Main Event-ul show-ului să fie un meci între Roman Reigns vs. John Cena pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages