Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Natalya a fost nevoită să își spargă geamul mașinii

Natalya atrage intens atenția pe rețelele de socializare, mai ales când face postări alături de sora ei, Jenni Neidhart. Se pare că diva din WWE captează acum atenția urmăritorilor săi pentru un alt motiv.

Nattie a postat o fotografie pe Twitter prin care își anunța fanii că geamul mașinii sale este spart. Probabil că majoritatea fanilor au crezut în primă fază că este vorba despre un furt, dar din fericire nu era așa. De fapt, Natalya și-a spart singură geamul, deoarece își uitase cheile înăuntru.

După cum am relatat anterior, Sasha Banks a fost victima unei spargeri a mașinii, așa că mulți fani se gândeau probabil că Nattie a avut aceeași soartă. Reprezentanta familiei Hart a fost mai norocoasă, pentru că și-a spart de bună voie geamul cu un ciocan, metodă des întâlnită în Florida când vine vorba de situații limită.

„Mi-am blocat cheile în mașină, împreună cu toate lucrurile mele pentru călătorie (inclusiv pașaportul), înainte de a pleca spre aeroport. Sunt al naibii de bună cu un ciocan, totuși! Cine ar fi știut?! Nimic nu poate ori un HART să ajungă în ȚARA HART! Un pas mai aproape de titlurile Tag Team!”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages