Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

MVP vrea să devină Manager General în WWE

MVP a acceptat să aibă un rol de producător în WWE înainte de pandemia Covid-19. Apoi, acel loc atribuit lui nu mai era necesar, deoarece oficialii au concediat mai mulți producători. Din fericire, s-a găsit o modalitate prin care MVP să fie folosit la WWE TV.

În timpul WWE After the Bell, MVP a dezvăluit că nu l-ar deranja niciodată să fie producător, așa cum a mai fost. De asemenea, i-ar plăcea să devină director general. Crede că acest rol i s-ar potrivi perfect.

„Nu am crezut niciodată că voi ajunge producător, dar au existat momente în care, după cariera mea în ring, m-am gândit că aș putea fi comentator sau director general. Acest rol pe care l-am avut nu a fost planificat, nu m-am gândit deloc la asta și nici măcar nu am visat, dar mi se potrivește mănușă. Organic este cuvântul pe care tot îl folosesc, deoarece sunt foarte natural. Îmi place foarte mult rolul pe care îl joc acum. Vârsta pe care o am acum îmi amintește de începutul meu în WWE când lucram cu unele superstaruri care aveau aceeași vârstă ca mine acum. Acum sunt un mentor pentru multe talente tinere, mă încântă foarte mult asta. Vreau să-i ajut pe totți să se descurce mai bine. A fost grozav atunci când OG-urile din epoca mea m-au învățat cum e treaba în acest business și mi-au oferit multe lucruri. Am ocazia să lucrez cu Apollo Crews și să-l ajut să evolueze, Cedric Alexander, Ali, mulți wrestleri tineri îmi cer sfaturi. Acesta este rolul pe care îl am acum, mă simt foarte confortabil în postura asta.”

MVP a făcut lucruri minunate alături de Bobby Lashley în The Hurt Business. Gruparea a pierdut doi dintre membrii săi, dar duo-ul MVP-Lashley merge bine în fiecare săptămână.

Oficialii tot fac schimbări în diferite departamente acum, dar MVP ar fi un GM foarte bun dacă s-ar decide să primească acest rol.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages