Sustineti InRing.Ro
WWE

Mustafa Ali vrea să se înfrunte cu Cody Rhodes

Mustafa Ali a avut un oarecare impact în timpul debutului său în Main Roster acum câțiva ani. Fanii au fost impresionați de abilitățiile sale în ring și aveau așteptări mari de la el, dar Vince McMahon a văzut contrariul. Se pare că recent, Ali a făcut o afirmație interesantă, deoarece cererea sa de reliliere a contractului nu a fost aprobată de WWE.

Pe parcursul run-ului său anterior, Mustafa a fost impicat într-un feud cu Mansoor la Monday Night RAW. Odată ce acesta s-a încheiat, Ali dorea să aibă un gimmick controversat, motiv pentru care a fost scos în scurt timp de la WWE TV.

După cum bine știm, Cody Rhodes a revenit în compania lui Vince McMahon la WrestleMania 38, și de acum îl vom vedea constant la WWE TV. Oficialii au întrebat fanii prin intermediul contului de Twitter în ce Dream Match-uri vor să-l vadă pe Cody. Mustafa Ali a răspuns la tweet, indicând că vrea să se confrunte cu Rhodes.

Fanii au tot vorbit despre Mustafa Ali în timpul absenței sale din acțiune. Rămâne de văzut dacă Ali va părăsi WWE în viitor însă, deocamdată acest lucru pare foarte puțin probabil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages