Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Mustafa Ali, a cerut rezilierea contractului cu WWE

Se pare că Mustafa Ali, a cerut rezilierea contractului cu WWE. El a făcut acest anunț pe Twitter: „Am un mesaj care este mult mai mare decât visele mele în Pro Wrestling. În ciuda eforturilor mele, nu voi putea transmite acest mesaj când lucrez în WWE. Prin urmare, cer concedierea mea din WWE.”

În octombrie anul trecut, Dave Meltzer a raportat că WWE nu are planuri pe termen lung pentru Ali și Mansoor: „Iată care e chestia, oficialii nu vor face nimic cu Ali. Asta s-a decis de ani buni. Mansoor, va avea angle-uri de două ori pe an la Crown Jewel, iar în rest va sta degeaba. Asta este soarta lui Mansoor.”

Ali, dădea semne că nu este fericit în companie. El și-a exprimat nemulțumirea că nu a fost inclus în card-ul WrestleMania 37 iar în noiembrie anul trecut, WWE a renunțat la un storyline de-al lui care a fost considerat a fi prea controversat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages