Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Motivul pentru care WWE nu a pus încă în vânzare bilete pentru WrestleMania 37

WWE este la mai puțin de 60 de zile distanță de WrestleMania 37, dar încă nu au fost anunțate meciuri și nici informații despre obținerea biletelor.

Este de așteptat ca WWE să aibă 25.000 de fani prezenți pentru fiecare seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, care are loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie.

La începutul acestei săptămâni s-a raportat faptul că WWE va lua în considerare ideea de a pune decupaje din carton pentru separarea fanilor pe întreg stadionul Raymond James din Tampa, așa cum au procedat cei din NFL pentru Super Bowl.

Odată cu Super Bowl, care s-a desfășurat tot pe stadionul Raymond James, multe persoane credeau că WWE ar fi pus în vânzare bilete pentru WrestleMania până acum. Nu este cazul de așa ceva. Cu toate acestea, WrestleVotes a raportat ieri dimineață că motivul pentru care acest lucru nu s-a întâmplat încă se datorează stadionului și oficialilor WWE care încearcă să afle cum pot participa fanii în condiții de siguranță.

„Sursele spun că WWE a avut câțiva reprezentanți în zona Tampa Bay prezenți la Super Bowl weekend-ul trecut. Aceștia obțineau informații suplimentare despre modul în care WWE poate realiza în condiții de siguranță maximă evenimentul WrestleMania din acest an. De aici și întârzierea vânzărilor de bilete. Planificarea și detaliile evenimentelor trebuie să fie mai precise ca oricând.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages