Sustineti InRing.Ro
WWE

Motivul pentru care WWE a unificat titlurile principale, Roman Reigns lucrează mult mai puțin decât se anticipa

Decizia lui Roman Reigns de a renunța la programul său full-time s-ar putea întoarce împotriva WWE cel puțin până când va fi timpul ca oficialii să pună titlul pe altcineva.

WrestleVotes relatează că, centura WWE și cea Universală au fost unificate deoarece s-a ajuns la înțelegerea că Reigns va fi prezent în mod regulat atât la RAW, cât și la SmackDown. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat.

La RAW-ul din această săptămână, au fost prezenți The Usos și Paul Heyman, dar nu au dat niciun indiciu despre ”Tribal Cheif”. De asemenea, Roman nu a fost prezent nici la SmackDown-ul de săptămâna trecută, dar va reveni vinerea aceasta pentru a-și apăra titlul împotriva lui Riddle.

Roman Reigns nu a mai lucrat la un house-show de pe 22 mai, ultima dată fiind în Cedar Rapids, Iowa. De acum, ”Tribal Cheif” va lucra mult mai puțin la house show-uri și va participa la aproximativ 6 Pay-Per-View-uri pe an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages