Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Motivul pentru care WWE a stabilit meciul dintre Roman Reigns vs. Logan Paul la Crown Jewel 2022

În urma anunțului că Logan Paul îl va înfrunta pe Roman Reigns pentru titlul Undisputed WWE Universal la Pay-Per-View-ul Crown Jewel, majoritatea fanilor s-au întrebat de ce oficialii au stabilit acest meci. Logan are un număr mare de urmăritori pe social media și se așteaptă ca meciul în care este implicat să atragă și alți fani care nu sunt pasionați de wrestling, însă principalul motiv pentru care vom avea acest meci are de-a face cu Arabia Saudită. Acest lucru a fost explicat de Dave Meltzer în cadrul podcast-ului ”Sunday Night’s Main Event~ de la TSN Radio.

„Meciul este important în Arabia Saudită. Este important pentru prințul Arabiei Saudite, iar asta e tot ce contează la aceste show-uri.”

Meltzer a precizat că această confruntare nu are nimic de-a face cu vânzarea biletelor, deoarece oricum publicul va veni la un asemenea eveniment.

„Nici vorbă de așa ceva. Biletele în Arabia Saudită nu înseamnă nimic. Nici măcar nu fac parte din plan. Bineînțeles, cifrele de la TV, sunt indiferente. Dacă se atrag telespectatori mai tineri, e bine, dar nu se pune accent pe cifre. Meciul a fost făcut pentru că prințul vrea să aibă lupte cu celebrități în Arabia Saudită pentru a clădi numele țării în mass-media, iar Logan Paul va fi mai mult tipul presei pe care Arabia Saudită îl caută decât Kevin Owens sau Seth Rollins. Pentru asta există Arabia Saudită. Totul se rezumă la meciurile pe care prințul le dorește și care vor atrage atenția presei din întreaga lume pentru Arabia Saudită, așa că aceasta este o confruntare excelentă acum.”

Pentru cei care se întreabă care va fi rezultatul meciului, așa cum am raportat anterior, până în prezent, încă nu există planuri ca Reigns să piardă titlul Undisputed WWE Universal în acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages