Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Motivul pentru care WWE a schimbat un meci de top la RAW-ul din această săptămână

Un meci între Braun Strowman vs. Randy Orton a fost promovat de câteva zile pe social media pentru RAW-ul din această săptămână. Cu toate acestea, înfruntarea celor doi nu a mai avut loc.

S-a raportat faptul că înainte ca show-ul să înceapă, Vince McMahon nu a ajuns la timp pentru ședință și astfel, script-ul a fost modificat. Drept urmare, oficialii au mers într-o direcție diferită, Orton s-a luptat cu Riddle, în timp ce Strowman a făcut echipă cu Drew McIntyre împotriva T-Bar și Mace.

PWInsider raportează că atunci când ședința echipei creative a început luni după-amiază, meciul dintre Strowman vs. Randy a fost schimbat fără explicații. De asemenea, Braun a fost introdus în storyline-ul lui McIntyre. Acest lucru se datorează unui apel dat de Vince McMahon.

Acesta ar fi fost primul meci individual dintre Randy Orton și Braun Strowman. În prezent, nu se știe dacă meciul respectiv va avea loc mai târziu, dar cele două superstaruri nu au interacționat la RAW-ul de seara trecută.

În schimb, storyline-ul dintre ei a început săptămâna trecută, când amândoi au lucrat într-un meci de tipul Triple Threat, care a fost câștigat de McIntyre, el primind o nouă șansă la titlul WWE deținut de Bobby Lashley, înfruntarea urmând să aibă loc la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages