Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Motivul pentru care WWE a schimbat numele show-ului Talking Smack

WWE a avut sâmbăta trecută primul episod din SmackDown LowDown. Aceasta este noua denumire a show-ului Talking Smack. Are același format, cu doi membri la pupitru care recapitulează episodul SmackDown-ului din seara precedentă. De asemenea, compania difuzează interviuri cu câteva superstaruri din backstage.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că numele a fost schimbat pentru a evita confuzia, înaintea lansării noului show A&E ”WWE Smack Talk”.

”WWE Smack Talk” va avea premiera pe 10 iulie, iar Booker T, Peter Rosenberg și Jackie Redmond, vor prezenta săptămânal momentele notabile din episoadele emisiunii Biography: WWE Legends și WWE Rivals.

Superstarurile actuale, legendele și celebritățile se vor alătura pupitrului în calitate de invitați pe parcursul seriei viitoare. Noile sezoane ale emisiunii Biography: WWE Legends și WWE Rivals vor avea premiera la aceeași dată.

La începutul acestei luni, oficialii au depus o cerere de înregistrare a termenului WWE Smack Talk. Compania a lansat pentru prima dată Talking Smack în 2016, show găzduit de persoane precum Renee Young, Daniel Bryan, Kayla Braxton, Paul Heyman și alții.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages