WWEWWE PPVWWE RAW

Motivul pentru care un meci între Brock Lesnar vs. Bobby Lashley nu are loc la WWE SummerSlam 2021

Campionul WWE, Bobby Lashley a tot spus prin diferite interviuri că își dorește un meci cu Brock Lesnar datorită istoriei lor în MMA și Wrestling Backgrounds. Chiar dacă WWE intenționa ca fostul campion Universal să fie prezent la SummerSlam în acest an, planurile au fost anulate și s-a tot negat de nenumărate ori că oficialii nu aveau de gând să ne ofere un meci între Lashley și Lesnar la acest eveniment.

Se pare că adversarul lui Lashley pentru WWE SummerSlam 2021 a fost stabilit și, nu, nu este Brock Lesnar. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, Lesnar nu s-ar fi întors pentru mai multe show-uri în acest moment, așa că a preferat să rămână în afara acțiunii.

WWE încă mai dorește să avem un meci între Brock Lesnar și campionul Universal Roman Reigns, deoarece aceștia au făcut istorie și, mai ales că, Paul Heyman este acum asociat cu Reigns.

S-a precizat că feud-ul dintre Reigns și Lesnar este unul important și nu ar trebui ca „The Beast” să piardă sau să aibă un meci controversat cu Lashley momentan. Încă nu se știe când WWE va începe noul feud dintre Lesnar și Reigns, dar se așteaptă să-l păstreze pentru o viitoare ediție a Pay-Per-View-ului WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !