WWEWWE SmackDown

Motivul pentru care toată lumea din WWE îl apreciază pe Corbin

În timpul celui de-al doilea episod din „We’re Live Pal!” prezentat de Denise Salcedo, Garrett Gonzales și Andrew Zarian, s-a discutat despre motivul pentru care îl vedem atât de mult pe Corbin la WWE TV. Corbin a fost implicat într-un storyline cu Shinsuke Nakamura în ultimele săptămâni, miza fiind coroana King of the Ring. El este prezent în mod frecvent la show-urile WWE în cea mai mare parte a anului.

Zarian a spus: „Corbin este iubit în WWE. Poate că nu de fani, dar vă pot spune că un fost writer mi-a spus acum ceva timp că este unul dintre cei mai plăcuți oameni cu, care poți lucra și se implică în orice. Noi, ca fani, spunem: „Ah, un alt meci al lui Corbin”, dar tot acest hate din partea publicului s-a transformat în apreciere de la întreaga companie. E puțin ciudat oarecum.”

Gonzalez, l-a comparat pe Corbin cu The Miz. The Miz, este un superstar veteran al WWE care s-a implicat în orice și este întotdeauna susținut din punct de vedere creativ. Salcedo a spus că, Corbin i s-a părut o persoană autentică atunci când l-a intervievat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !