Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Motivul pentru care Shotzi Blackheart a dispărut de la WWE TV

Shotzi Blackheart a avut un parcurs memorabil în brand-ul NXT, unde s-a luptat cu mai multe dive de top și a câștigat titlurile Tag Team feminine. Anul trecut, Shotzi a debutat în Main Roster la SmackDown.

Blackheart a devenit ulterior heel și a avut un feud cu Sasha Banks. Apoi, Shotzi a suferit o accidentare la spate, însă a revenit în ring la începutul acestui an. Cu toate acestea, din păcate ea nu a mai fost folosită la WWE TV de aproape 2 luni.

Ultimul meci al lui Shotzi la WWE TV a avut loc în cadrul SmackDown-ului de pe 25 februarie, unde a pierdut împotriva lui Sasha. De atunci, Blackheart a fost utilizată moderat la house show-uri și în Dark Match-urile brand-ului albastru.

RingsideNews raportează că Shotzi a fost săptămânal în backstage la SmackDown, dar așa cum s-a văzut oficialii nu au avut nevoie de ea la WrestleMania 38. S-a menționat că nu este nimic în neregulă cu statutul ei, deoarece are relații bune cu, compania și toată lumea o place. Shotzi așteaptă doar un plan nou.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages