Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Motivul pentru care Sheamus a câștigat titlul United States la WrestleMania 37

Riddle a pierdut titlul United States în fața lui Sheamus la cea de-a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37. Finalul meciului i-a surprins pe unii fani, deoarece Riddle era favoritul înfruntării.

Inițial, WWE avea în plan ca Keith Lee să devină campion U.S, dar el lipsește din luna februarie. După cum bine știm, oficialii au promovat un meci de tipul Triple Threat între campionul U.S la acea vreme, Bobby Lashley vs. Riddle vs. Lee pentru titlu, în cadrul PPV-ului Elimination Chamber din acest an.

John Morrison l-a înlocuit pe Keith Lee în acel meci, pentru că WWE a vrut să rămână pe varianta Triple Threat, deoarece doreau să i-a titlul de pe Lashley, pentru ca el să poată câștiga centura WWE. Morrison, care doar a ocupat locul în meci, a fost și cel pe care Riddle a făcut pin-ul.

Dave Meltzer a relatat în cadrul Wrestling Observer Radio că, întrucât Riddle nu trebuia să fie niciodată campion, oficialii au corectat „greșeala”, iar Sheamus a câștigat titlul United States la Mania 37.

„Riddle nu trebuia să câștige niciodată titlul United States. Era în meci doar pentru ca, Keith Lee să obțină victoria, indiferent de motiv, el nu a mai participat. Oficialii au trebuit să i-a centura de pe Bobby Lashley pentru că doreau să-l facă campion WWE. Așa a fost situația. John Morrison nu a devenit campion pentru că se afla în angle-ul cu Bad Bunny. Riddle a primit centura deoarece nu exista altă opțiune, așa că WWE a decis să corecteze acest lucru.”

Meltzer a speculat că acest feud va continua și la WrestleMania: Backlash care va avea loc luna viitoare, fanii ar urma să vadă mai multe rematch-uri la acest eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages