Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Motivul pentru care Roman Reigns l-a învins pe Drew McIntyre în cadrul WWE Clash at the Castle

Mulți fani au fost surprinși să îl vadă pe Roman Reigns păstrându-și titlul Undisputed WWE Universal în fața lui Drew McIntyre în Main Event-ul Pay-Per-View-ului Clash at the Castle, primul eveniment important din Marea Britanie după 30 de ani.

Show-ul a fost în mare parte lăudat, dar s-a încheiat într-o notă oarecum amară, deoarece McIntyre nu a avut parte de marele său moment ca și campion. PPV-ul s-a construit pe baza acestui moment destul de așteptat.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a relatat că oficialii au rămas la planul lor pe termen lung, cu Reigns ca superstar de top și campion, în loc să ofere marele pop pe care Drew l-ar fi primit de la fanii prezenți.

Meltzer a spus: „WWE vrea să facă din Roman Reigns legenda acestei generații și să pună capăt lungului reign cu un pop major. De aceea s-a luat decizia rezultatului de la Clash, în ciuda marilor așteptări ale fanilor.”

Vă reamintim că ”Tribal Cheif” se află în topul companiei de când a revenit în ring acum 2 ani, când l-a învins pe ”The Fiend” Bray Wyatt pentru titlul Universal. De asemenea, la începutul lunii noiembrie, Roman își va apăra centura în cadrul următorului eveniment din Arabia Saudită, probabil împotriva ACESTUI ADVERSAR.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages