Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

Motivul pentru care Roman Reigns a lipsit de la SmackDown-ul din această săptămână

Roman Reigns, nu a fost prezent la episodul SmackDown-ului din această săptămână în Los Angeles, CA pentru a-și continua storyline-ul cu Brock Lesnar. În cadrul show-ului, Paul Heyman a spus că Reigns se antrenează pe Insula Samoa pentru viitorul meci împotriva lui Lesnar la Pay-Per-View-ul WWE Day 1. Datorită absenței lui ”Tribal Cheif”, Brock a fost folosit în prima oră a show-ului, având un segment cu Sami Zayn.

Se pare că, motivul absenței Campionului Universal se datorează unui concediu planificat, despre care oficialii știau de cel puțin 2 luni. Este de așteptat ca Roman Reigns să revină la episodul SmackDown-ului de vinerea viitoare în Chicago, IL. Acest show va fi transmis în direct înainte ca WWE să înregistreze și ediția brand-ului albastru din Ajunul Crăciunului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages