Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Motivul pentru care Robert Roode nu mai este prezent la WWE TV

Robert Roode nu a mai avut un meci în ring-ul WWE din iunie și majoritatea fanilor se așteptau ca el să apară din nou la TV acum că Paul ”Triple H” Levesque este șef al echipei creative.

Se pare că Roode nu va reveni în acțiune momentan, deoarece nu a primit acordul medicilor să lupte. Robert a precizat pe contul său de Instagram că a mers în Brimingham, Alabama, pentru a fi supus unui fel de procedură. El nu a dat mai multe detalii, dar după cum putem vedea în fotografia de mai jos, a vizitat Southlake Orthopedics, iar una dintre persoanele cărora le-a mulțumit, Andrew Sports Medicine, lucrează cu sportivi accidentați.

Roode a luptat ultima dată într-un house show pe 25.06.2022 împotriva lui Omos, iar în prima parte a anului a fost prezent la WWE TV ca parte a echipei The Dirty Dawgs, alături de Dolph Ziggler.

Sperăm ca Robert Roode să aibă o recuperare rapidă și să-l vedem în ring cât mai curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages