Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Motivul pentru care Randy Orton a fost anunțat în meciul Men’s Royal Rumble 2021

Imediat după Pay-Per-View-ul WWE TLC de luna trecută, s-a raportat că oficialii intenționează să ne mai ofere un meci special între Randy Orton și ”The Fiend” Bray Wyatt la Royal Rumble 2021. Cu toate acestea, WWE a anunțat că Orton va intra în meciul Men’s Royal Rumble. Acest lucru i-a făcut pe fani să speculeze că planurile pentru Orton vs. Wyatt la Rumble au fost abandonate.

Toate acestea se întâmplă după ce Bray Wyatt a fost scos de la WWE TV atunci când a fost „ars de viu” la TLC, însă Alexa Bliss a continuat disputa cu Orton la show-urile săptămânale.

Dave Meltzer a spus recent pentru Wrestling Observer Newsletter că intrarea lui ”The Viper” în meciul Royal Rumble este o ”momeală”, oficialii vrând să inducă fanii în eroare pentru a crede că nu se va mai înfrunta cu ”The Fiend” la Rumble. Încă nu se știe când va reveni Wyatt la WWE TV.

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an va avea loc pe 31 ianuarie 2021 la Tropicana Field din Sankt Petersburg, Florida.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages