Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Motivul pentru care Queen Zelina a dispărut de la WWE TV

Queen Zelina lipsește de la WWE TV de câteva săptămâni și nu s-a știut nimic despre ea până acum. PWInsider raportează că Vega a dispărut de la TV din cauza unei accidentări survenite în ring și a trebuit să se opereze.

Raportul afirmă că oamenii din cadrul companiei cred că ea va mai sta pe tușă încă 6 sau 8 săptămâni, ceea ce înseamnă că va reveni în perioada evenimentului SummerSlam. Vestea bună din toată această situație este că oficialii se pare că vor să-i acorde push Zelinei atunci când se va întoarce. Vega este lăudată pentru că a fost dispusă să facă ceea ce i s-a cerut, iar persoanele din backstage au observat munca grea pe care a depus-o.

Ultima dată când Zelina Vega a lucrat a fost la RAW-ul din data de 11 aprilie 2022, unde a pierdut în fața lui Bianca Belair. Înainte de asta, Zelina a făcut echipă cu Carmella la WrestleMania 38, pierzând titlurile Tag Team feminine în fața lui Sasha Banks și Naomi într-un meci de tipul Fatal 4-Way care le-a inclus pe Liv Morgan/Rhea Ripley și Natalya/Shayna Baszler.

După ce a revenit în WWE în luna iulie anul trecut, Vega a câștigat primul turneu Queens Crown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages