Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Motivul pentru care promo-ul lui Edge la RAW-ul din această săptămână a fost atât de vag, planurile pentru WrestleMania 38 se schimbă

Există un motiv întemeiat pentru care promo-ul lui Edge la RAW-ul din această săptămână a fost atât de vag. WrestleVotes raportează că, cardul de la WrestleMania 38 este foarte fluid și acesta este motivul pentru care Edge a făcut un promo atât de vag. S-a menționat că, creativitatea lasă multă flexibilitate pentru fiecare storyline, ceea ce înseamnă că orice este în plan acum se poate schimba.

La RAW-ul de lunea trecută, Edge a cerut un adversar pe care să-l înfrunte la Mania 38 și a dat câteva indicii în acest sens, dar nu a oferit niciun nume.

WrestleVotes a relatat pe Twitter: ”Suntem la aproximativ 5 săptămâni distranță de WrestleMania 38 și ni s-a spus că, card-ul acestui eveniment este încă foarte fluid. De aici și motivul promo-ului vag a lui Edge, întârzierea de 2 săptămâni a meciului pentru titlurile RAW Tag Team și apărarea titlului WWE de către Brock Lesnar la MSG. Echipa creativă lasă ”mult spațiu” în aproape fiecare storyline pentru a permite o flexibitate majoră.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages