Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Motivul pentru care Naomi a fost mutată în SmackDown

La începutul acestei săptămâni am raportat faptul că WWE a decis să o mute pe Naomi din RAW în SmackDown. Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că „Naomi a fost trimisă în SmackDown, deoarece brand-ul albastru este slab pe partea feminină”.

Acest lucru se întâmplă după ce Bayley, o divă de top în SmackDown, se află în afara acțiunii pentru o perioadă mai lungă de timp, datorită unei accidentări.

De asemenea, s-a menționat că mutarea lui Naomi a fost făcută și în mod practic, pentru a putea călători alături de soțul ei, Jimmy Uso. În ultimii ani, WWE a încercat să țină cuplurile în același brand, astfel încât să poată fi alături unul de celălalt.

Acest lucru nu era o problemă când WWE lucra pe perioada pandemiei, deoarece nu trebuia să călătorească în toată lumea, dar acum nu mai este așa. Nu se știe când va avea loc următoarea apariție a lui Naomi la TV.

Naomi lucra în brand-ul roșu din octombrie anul trecut. Fosta campioană feminină din SmackDown a lucrat recent în meciul Ladder Women’s Money in the Bank alături de Asuka, Alexa Bliss, Liv Morgan, Zelina Vega, Natalya și Tamina, duminica trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages