WWE

Motivul pentru care meciurile de tipul Punjabi Prison sunt atât de rare în WWE; Istoria acestei stipulații

Motivul pentru care meciurile de tipul Punjabi Prison sunt atât de rare în WWE

Fostul writer al WWE, Matt McCarthy, a dezvăluit că oficialii organizează rareori meciuri de tipul Punjabi Prison datorită costului ridicat al structurii din bambus.

În timpul unui interviu pentru podcast-ul Wade Keller Wrestling, McCarty, a discutat despre tipurile de meciuri unice ale WWE cu ocazia Pay-Per-View-ului Extreme Rules din această duminică. El a explicat de ce stipulația Punjabi Prison nu a fost folosită la fel de des ca celălalte care implică cuști.

„Uite cum stau lucrurile în ceea ce privesc cuștile, stipulația unică care a mai rămas activă în WWE este structura Elimination Chamber…iar după ea cred că era Punjabi Prison. Tipul de meci Punjabi Prison a fost folosit atât de rar doar pentru că, costurile realizării lui sunt foarte ridicate. Știi, trebuie să ai un camion separat doar pentru a aduce structura iar cușca este atât de grea. Acesta este singurul motiv pentru care vedem acest meci rareori la WWE TV.”

În istoria WWE există doar 3 meciuri de tipul Punjabi Prison, cel mai recent având loc la Battleground 2017, când Jinder Mahal și-a păstrat titlul WWE împotriva lui Randy Orton, datorită intervenției lui The Great Khali.

Meciul de tipul Punjabi Prison nu poate fi câștigat prin pin sau submission. Pentru a obține victoria, superstarurile trebuie să scape din două structuri înainte de a atinge podeaua exterioară cu ambele picioare.

Istoria acestei stipulații

The Undertaker, l-a învins pe Big Show în primul meci de tipul Punjabi Prison la Pay-Per-View-ul WWE Great American Bash 2006. Inițial, The Great Khali ar fi trebuit să-l înfrunte pe Taker, dar a fost nevoit să rateze evenimentul din cauza unei boli.

La No Mercy 2007, WWE a organizat un alt meci de acest tip între The Great Khali vs. Batista. Atunci, ”The Animal” a obținut victoria, păstrându-și centura World Heavyweight.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !