Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Motivul pentru care meciul dintre Roman Reigns și Brock Lesnar la WrestleMania 38 a fost atât de scurt

După ce Roman Reigns l-a învins pe Brock Lesnar în doar 12 minute la WrestleMania 38, s-a vorbit despre faptul că poate meciul s-a încheiat brusc pentru că Reigns a suferit o accidentare la braț sau umăr.

Se pare că durata meciului respectiv a fost aceeași din alte confruntări ale lui Lesnar, dar având în vedere că WWE promova această înfruntare ca fiind cea mai importantă de la Mania din toate timpurile, a părut că unii fani au fost dezamăgiți de cele întâmplate.

În timpul unei apariții la podcast-ul ”Sunday Night Main Event”, Dave Meltzer a confirmat că ”Tribal Cheif” nu a fost rănit și că meciul s-a desfășurat exact conform planului.

„Nu este adevărat că Roman Reigns s-a accidentat. Au fost doar zvonuri. Așa s-a desfășurat meciul, conform planului. Asta este natura modului în care decurg meciurile lui Brock Lesnar, pe repede înainte. Nu a fost un meci rău în niciun caz. A fost un meci cu Lesnar, care nu diferă de celălalte.”

Cert este că feud-ul dintre Roman și Brock s-a încheiat, iar Campionul WWE & Universal va trece la un alt oponent. Oficialii încă nu au anunțat cu cine se va înfrunta ”Tribal Cheif” la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash pe 8 mai. În cadrul house show-urilor, Roman Reigns este promovat pentru confruntări cu Drew McIntyre. De asemenea, nu se știe ce urmează pentru Lesnar sau când va reveni acesta la WWE TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages