Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Motivul pentru care meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal nu are loc la WrestleMania 37

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, WWE a anunțat două meciuri pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare, care va fi ultimul show al brand-ului albastru înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania 37.

Respectivele meciuri sunt: Andre the Giant Memorial Battle Royal și un Fatal Four-Way pentru titlurile SmackDown Tag Team. În mod normal, Battle Royal-ul avea loc în pre-show-ul sau main-card-ul evenimentului WrestleMania. Evident, anul acesta nu se va întâmpla la fel.

Dave Meltzer a fost întrebat în timpul Wrestling Observer Radio, dacă episodul SmackDown-ului de săptămâna viitoare este în esență pre-show-ul de la WrestleMania 37 pentru a scăpa de acele meciuri. Se pare că asta se întâmplă deoarece WWE își dorește să reducă durata PPV-ului WrestleMania, având în vedere că are loc pe parcursul a două nopți.

„Da, pentru că oficialii nu își doresc să aibă mai mult de 3 ore și jumătate în ambele părți, mai ales că încep cu o oră mai târziu decât mă așteptam. Ambele părți încep la ora 8 (pm EST) în loc de 7 (pm EST)”.

Meltzer nu știa de ce WrestleMania 37 începe cu o oră mai târziu, dar și-a dat seama că pre-show-urile vor avea o oră în loc de două ore.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages