WWEWWE RAW

Motivul pentru care Kofi Kingston a dispărut de la WWE TV

Pentru încă o dată, Kofi Kingston nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână. Xavier Woods a avut un meci împotriva lui The Miz la show-ul de seara trecută și nu s-a spus nimic despre absența lui Kingston.

PWInsider raportează că, Kofi nu a primit acordul să intre în ring. Încă nu există detalii despre ceea ce îl împiedică să fie la WWE TV.

La SummerSlam 2021, Kingston fusese programat să aibă un segment cu Xavier Woods pentru a promova brand-ul Pure Life Purified Water. Kofi Kingston ar fi trebuit să fie acolo, îmbrăcat ca un membru al NWO, dar evident acest lucru nu s-a întâmplat. PWInsider menționeză că, Kingston nu a călătorit weekend-ul trecut.

Se pare că The Miz și John Morrison trebuiau să înceapă un feud cu The New Day înainte de eventuala destrămare dintre Miz și Morrison, dar după cum s-a văzut la RAW-ul din această săptămână, oficialii au pus în aplicare planul pentru separarea lor, iar cei doi se vor lupta la show-ul de săptămâna viitoare.

Indiferent ce s-a întâmplat cu Kofi Kingston, îi dorim multă sănătate și însănătoșire grabnică.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !