Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Motivul pentru care Keith Lee lucrează în Dark Match-uri înainte de RAW și SmackDown

Există câteva vești bune în ceea ce îl privește pe Keith Lee. După meciul său de la RAW-ul din 2 august, unde l-a învins pe Karrion Kross, Lee a fost pus să lucreze în meciuri de tipul Dark (netelevizate) înainte de RAW și SmackDown.

Keith Lee l-a învins pe Austin Theory pe 6 august înaintea SmackDown-ului, pe Chico Adams pe 9 august înaintea RAW-ului, pe Niles Plonk pe 13 august înaintea SmackDown-ului iar aseară l-a învins pe Casey Blackrose înaintea RAW-ului.

PWInsider raportează că aceste meciuri squash au fost planificate pentru Lee deoarece oficialii vor să aibă grijă de el și să decidă ce este mai bine în privința lui pentru viitor.

Lee a lipsit de la WWE TV câteva luni de zile după ce a avut probleme cardiace depistate în urma unui test pozitiv pentru Covid-19 în ianuarie. Keith Lee a spus că problemele sale cu inima l-au împiedicat să se antreneze, dar în cele din urmă le-a depăsit cu bine.

Munca în meciurile netelevizate indică faptul că există planuri importante pentru el atunci când va reveni la TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages