WWEWWE RAW

Motivul pentru care Karrion Kross a pierdut meciul de debut la RAW-ul din această săptămână

Debutul lui Karrion Kross la RAW-ul din această săptămână a constat într-o înfrângere foarte rapidă în fața lui Jeff Hardy, decizie care i-a înfuriat pe fani. WWE are mai multe planuri pentru Kross în Main Roster și acesta este primul pas în „lunga sa călătorie”.

Au existat multe discuții în mediul online despre înfrângerea lui Karrion Kross la RAW. Oficialii au fost nevoiți chiar să filmeze din nou intrarea lui Kross în timpul NXT, deoarece fanii scandau numele lui Hardy. Se așteaptă ca Karrion să-și continue planul impus de WWE care a inclus o primă înfrângere.

În timpul podcast-ului Mat Men Pro Wrestling, Andrew Zarian a dezvăluit că a discutat cu cineva din WWE, pentru a afla de ce fanii sunt atât de supărați de cele întâmplate. De asemenea, a menționat că pierderea meciului de către Kross împotriva lui Jeff Hardy este doar primul pas către ceva mai important în Main Roster.

„Știți care este chestia? Karrion Kross, a pierdut, dar a făcut-o în fața unui fost campion mondial. Jeff Hardy este un mega, mega star. El a schimbat industria pentru superstarurile mai tinere practic, a creat un nou tip de wrestler. Am discutat cu cineva despre asta și mi-a spus: „Nu știu de ce toată lumea este îngrijorată pentru asta. A fost doar un pas în direcția pe care o avem pentru Karrion Kross, iar acest lucru duce la altceva.””

Zarian, a mai spus că înfrângerea lui Karrion Kross la RAW poate fi nesemnicativă, deoarece planul este posibil să „ucidă pe toată lumea”.

Vom aștepta următoarea apariție a lui Karrion la RAW. El va avea un meci important la show-ul NXT TakeOver pe 22 august, unde își va apăra centura împotriva lui Samoa Joe. Acest lucru ar putea avea un deznodămând foarte interesant.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !