Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Motivul pentru care episodul RAW-ului din această săptămână a început cu un brawl între Logan Paul și The Miz

Episodul din această săptămână a show-ului WWE RAW a început altfel decât așa cum erau obișnuiți fani, iar reacțiile de pe social media au fost pozitive. În timp ce majoritatea au crezut că asta a fost doar o modalitate pentru ca, compania să facă ceva diferit, oficialii au un motiv diferit în spatele respectivului segment.

În segmentul de deschidere, Logan Paul și The Miz au avut un brawl imediat ce a început show-ul. Acest lucru a înlocuit un segment tradițional de promo-uri înainte ca ei să se confrunte la SummerSlam, sâmbătă, 30 iulie 2022.

În timpul ediției Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a explicat de ce oficialii au luat decizia de a deschide show-ul cu un brawl și de nu arăta intrarea lui Paul. Totul se rezumă la faptul că WWE nu vrea ca Logan să fie huiduit de fanii prezenți, deoarece se presupune că el ar trebui să fie babyface-ul în acest feud.

„Compania a avut un motiv întemeiat pentru care a început RAW-ul de luni într-un mod diferit…a existat un brawl, ci nu un segment cu Logan Paul în ring, spunând: ”The Miz, vino aici, hai să ne batem chiar acum”. Motivul pentru care oficialii au făcut acest lucru a fost pentru că s-au gândit că oamenii îl vor huidui pe Logan când îl vor vedea prima data. Așa că l-au pus să vină în ring și să facă toate astea fără camere, ca să nu se vadă. Venirea lui în ring fără melodie de intrare s-a întâmplat de fapt în afara camerelor de filmat înainte de începerea RAW-ului și, de fapt, a fost huiduit foarte tare.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages