Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Motivul pentru care Daniel Bryan este menționat la WWE TV

WWE pregătește build-upul meciului pentru titlul Universal între Edge vs. Roman Reigns la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an. Ultima dată când Edge și Reigns s-au confruntat a fost la WrestleMania 37, unde a participat și Daniel Bryan. Atunci, „The Big Dog” și-a păstrat titlul după ce a făcut pin-ul pe amândoi deodată.

Ulterior, Bryan a lucrat într-un mini-feud cu Reigns, în urma căruia a fost interzis din SmackDown, acesta fiind un motiv pentru că ia expirat contractul cu compania.

Viitorul lui Bryan în Pro Wrestling rămâne un secret, deoarece nimeni în afară de el și familia sa nu pare să știe dacă va reveni în WWE sau va merge într-o altă promoție.

Datorită feud-ului dintre Edge și Reigns, Bryan a mai fost menționat la WWE TV în această perioadă. Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că aceste mențiuni nu indică revenirea lui Daniel.

După am spus, nimeni nu știe ce se va întâmpla cu fostul superstar din WWE. Meltzer a spus: „WWE continuă să îl menționeze pe Daniel Bryan, deoarece a făcut parte din feud-ul lui Edge cu Reigns, fiind motivul pentru care „Rated-R Superstar” nu a câștigat centura.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages