EditorialeWWE

Motivul pentru care cred că Daniel Bryan a fost introdus în Main Event-ul de la WrestleMania 37

Se spune că în viață „de ce ți-e frică, de aia nu scapi!”. Iată că, Vince McMahon s-a sucit din nou și a decis să schimbe Main Event-ul pentru titlul Universal la WrestleMania 37. Sincer să fiu, mie unul mi se pare o idee absurdă și cu siguranță mulți fani sunt de aceeași părere cu mine. De ce consider asta? Bineînțeles, o să aflați în acest editorial.

Urmăresc WWE de aproape 12 ani, și m-am obișnuit cu schimbările bruște pe care le face Vince asupra planurilor de la Pay-Per-View-uri, dar încă nu pot să înțeleg cum strică tot pe „ultima sută de metrii”. Îl aduci pe Edge în companie după o absență de aproape 11 ani, îi oferi victoria în meciul Royal Rumble și implicit o șansă la un titlu major în cadrul celui mai important eveniment anual din Wrestling și apoi „dai cu bățu-n baltă”.

După părerea mea, odată cu adăugarea lui Daniel Bryan în meciul pentru titlul Universal, Main Event-ul de la WrestleMania 37 și-a pierdut framecul și vibe-ul. Nu zic că Bryan, Edge și Reigns nu ar putea face un meci bun împreună, din contră, toți 3 muncesc foarte mult și o fac extrem de bine, sunt de acord cu Vince în această privință. Cu toate acestea, atunci când am început să urmăresc WWE în anul 2009, lucrurile stăteau cu totul altfel. Meciul Royal Rumble avea o importanță majoră, câștigătorul acestuia avea un „bilet asigurat” pentru un meci ce incudea un titlu major în Main Event la Mania, și de cele mai multe ori, cel care câștiga Rumble-ul, pleca victorios de la WrestleMania. Lucrurile nu erau atât de previzibile, Royal Rumble și WrestleMania te țineau cu sufletul la gură iar vibe-ul era excepțional. Îmi pare extrem de rău că acele vremuri au apus, din păcate.

Totuși, lăsăm trecutul în urmă și revenim pentru că prezentul și viitorul contează. Vă reamintesc că, la WrestleMania 30, ne-am confruntat cu o situație similară, atunci când Daniel Bryan a fost adăugat în meciul pentru titlul WWE World Heavyweight între campionul Randy Orton și câștigătorul Royal Rumble, Batista. Bryan a avut o seară unică atunci, l-a învins pe Triple H, iar apoi a mers în Main Event și a devenit campion WWE World Heavyweight, a reușit să-și îndeplinească visul pe care îl avea. A fost un moment excepțional și chiar m-am bucurat mult pentru el. Dar acum, consider că lucrurile stau diferit…

În primul rând, vorbim de Edge, un veteran al companiei lui Vince McMahon, un Hall of Famer care după 11 ani de absență a primit acordul medicilor pentru a lupta din nou. Deci, fără doar și poate trebuie să aibă momentul lui de glorie și mai ales fiind vorba de WrestleMania. Din punctul meu de vedere, meciul lui „Rated-R Superstar” nu trebuie să fie eclipsat de un al 3-lea participant, îi scade puțin din importanță/valoare. By the Way, îl ai pe Edge, o legendă care merită să câștige clean meciul de la WrestleMania. Cu toate acestea, Vince McMahon a uitat lucrurile esentiale iar concepția lui e diferită acum și cred că știu de ce.

Să nu uităm că adversarul lui Edge la WrestleMania 37 este nimeni altul decât „The Big Dog” Roman Reigns, cel care deține titlul Universal. Nu mai este un secret că Vince McMahon îi acordă un push maxat lui Reigns, deoarece îl consideră superstarul de bază al companiei sale, mai ales acum că John Cena a ieșit din peisaj. Chiar dacă este heel (personaj negativ), Reigns aduce venituri considerabile WWE-ului, și până la urmă în orice business este normal să primeze partea financiară înaintea calității. ”Banul schimbă omul„, vorba aia.

Se spune că Vince McMahon nu ar fi fost mulțumit de planurile inițiale în ceea ce privește Main Event-ul de la WrestleMania 37, și pur și simplu a dorit să le schimbe. Consider că acest lucru este doar un „paravan” care să mascheze adevăratul motiv pentru care Vince a transformat meciul individual între Edge vs. Roman Reigns într-unul Triple Threat fiind inclus și Daniel Bryan. Sunt 99,9% că Vince McMahon a ales să i-a această decizie deoarece îi este teamă de repercursiuni, motivul principal fiind tot Roman Reigns. Reigns, ar putea primi o reacție pozitivă din partea fanilor în timpul meciului acum că Edge este heel, iar dacă asta s-ar întâmpla gimmick-ul lui „The Big Dog” ar avea de suferit la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui ”The Fiend” Bray Wyatt.

Mai mult de atât, Reigns este asociat cu Paul Heyman la WWE TV și are un storyline de top alături de Jey Uso și în curând și de Jimmy Uso. Practic, Heyman l-a dus pe Roam „în vârf” după ce a revenit la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam de anul trecut, iar Vince nu dorește sub nicio formă să strice tot ce a clădit Paul, pentru că a făcut-o foarte bine.

Dacă Roman Reigns ar pierde clean în fața lui Edge la WrestleMania 37, atunci cu siguranță nu ar mai fi privit cu aceeași ochi de către Universul WWE. Tot parcursul lui dominant până la respectivul eveniment ar fi fost degeaba. Prin urmare, de aici se explică și intervenția lui Daniel Bryan. Vince a profitat de faptul că Bryan a tot pierdut meciurile din ultimele săptămâni, așa că a decis să-l bage în Main Event la WrestleMania, pentru a păstra interesul fanilor față de el și, mai important de atât, Reigns să nu aibă de suferit după o eventuală înfrângere la WrestleMania.

În concluzie, motivul pentru care cred că Daniel Bryan a fost adăugat în Main Event-ul de la WrestleMania 37, este ca Edge să poată face pin-ul pe el, luând titlul de pe Roman Reigns, fără ca imaginea acestuia să aibă de suferit în viitor. După WrestleMania, „The Big Dog” se va axa în continuare pe storyline-ul cu The Usos la WWE TV, chiar și fără a fi campion Universal. Cu siguranță, la un moment dat Reigns va re-câștiga titlul Universal iar verii săi vor fi campioni Tag Team în SmackDown, în frunte cu „șeful tribal” și Paul Heyman.

Bineînțeles, aceasta este doar ipoteza mea însă, sunt mai mult decât sigur că asta este direcția în care vor merge oficialii WWE la WrestleMania și după acest eveniment. Momentan nu văd de ce Daniel Bryan ar câștiga centura Universală, merită un reign cu un titlu major dar nu acum. Pe viitor, cu siguranță.

PS: Nu am luat în calcul varianta că Bryan ar putea fi în meci doar pentru ca Reigns să facă pin-ul pe el și să nu-l pună pe Edge într-o situație nasoală. Efectiv, refuz să cred că s-ar întâmpla acest lucru. Fără doar și poate, „Rated-R Superstar” merită să aibă un title run în WWE, mai ales că după 11 ani de absență se afla într-o formă fizică uluitoare iar câștigarea Royal Rumble-ului din acest an, doar așa poate fi justificată. Dar, la cât de smintit este Vince, mă aștept la orice! Însă, sper din suflet să NU, NU, NU se întâmple una ca asta!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !