Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Motivul pentru care Charlotte Flair a fost scoasă de la WWE TV în timpul WrestleMania:Backlash 2022

După cum bine știm, Ronda Rousey a învins-o pe Charlotte Flair pentru titlul feminin al SmackDown-ului într-un meci de tipul ”I Quit” la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash de seara trecută.

Ulterior, oficialii au precizat că Flair a suferit o fractură de radius (în esență, are brațul rupt). Acesta fiind un motiv solid de a o scoate de la WWE TV. Pe parcursul ”Bryan and Vinny Show”, în timpul recapitulării evenimentului respectiv, Bryan Alvarez a precizat că Charlotte se va căsătorii în curând și se pare că avea nevoie de timp liber.

Alvarez a spus: ”Compania susține că Flair are radiusul rupt. Sunt destul de sigur că tot acest angle a fost o modalitate de a o scoate pe Charlotte de la TV pentru o vreme. Așa că Ronda a câștigat titlul, iar Flair se va căsători.” Alvarez a glumit spunând că, după cum procedează WWE, Charlotte ar putea să mai apară la TV săptămâna aceasta, dar probabil că nu o vom mai revedea o vreme.

Recent, Charlotte i-a spus lui Ariel Helwani, de la BT Sports, că a programat nunta pentru această vară. Flair este logodită cu fostul superstar WWE actual wrestler AEW Andrade El Idolo. În ceea ce o privește pe Rousey, nu s-au oferit indicii cu cine se va confrunta în viitor. Este posibil să aflăm răspunsul la această întrebare în cadrul SmackDown-ului de vineri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages