WWEWWE PPVWWE RAW

Motivul pentru care Brock Lesnar nu a respectat script-ul la WWE Elimination Chamber 2022

Săptămâna trecută, am relatat faptul că Brock Lesnar nu a respectat script-ul la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber, atunci când și-a spart pexiglasul capsulei sale în timpul meciului EC masculin pentru titlul WWE.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a reamintit că, atunci când Bobby Lashley a fost ”scos” din meci, Lesnar trebuia să aștepte câteva momente înainte ca, capsula lui să se deschidă, dar, în schimb, ”The Beast” a ales să intre în meci mai devreme.

Meltzer a declarat că Brock știa în mod evident că Bobby nu va intra niciodată în meci, însă nu știa că trebuia să se facă un semn pentru ca ușa capsulei lui Lashley să se deschidă așa că a crezut că este următorul care trebuia să iasă de acolo.

Brock Lesnar știa, de asemenea, că oficialii erau presați de timp, pentru că urma o ieșire lentă atunci când nu era pauză publicitară și s-a gândit că a fost făcută o greșeală iar capsula lui nu s-a deschis. Așadar, Lesnar a decis să iasă din capsulă și să distrugă ceilalți participanți. În plus, wrestlerii din meci mai aveau de lucrau, însă știau că, odată ce Brock a intrat în ring, trebuia să-i distrugă așa că probabil s-au gândit că trebuie să mărească ritmul.

Dacă Brock Lesnar ar fi respectat script-ul, atunci probabil că ar fi trebuit să se grăbească și mai mult cu eliminările. Lesnar a fost programat să-i distrugă pe toți cei din meci, deoarece ideea este ca el să arate cât mai ”devastator” înainte de meciul cu Roman Reigns la WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !