Sustineti InRing.Ro
WWE

Motivul pentru care Asuka a dispărut de la WWE TV

Asuka devenise divă de top în brand-ul roșu de când Becky Lynch a renunțat la titlul feminin din RAW datorită sarcinii sale.

WWE i-a oferit lui Asuka un push de campioană dominantă, învingându-și toate oponentele până când a pierdut centura împotriva lui Rhea Ripley la WrestleMania 37 în luna aprilie a acestui an.

Apoi a lucrat cu Rhea Ripley și Charoltte Flair, într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash.

Asuka a fost văzută ultima dată în acțiune la meciul Women’s Money in the Bank, câștigat de Nikki A.S.H, care ulterior a făcut cash-in cu succes, devenid campioană feminină în RAW.

Asuka a dispărut de la WWE TV, iar fanii se întreabă de ce. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Asuka nu are nicio problemă doar că „pur și simplu nu este folosită la nimic acum”. Nu se știe cum o vor folosi în continuare oficialii pe Asuka.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages