Sustineti InRing.Ro
AEW Dynamite

MJF câștigă Dynamite Diamond Ring pentru a treia oară

În main event-ul Winter is coming de seara trecuta din Texas, “The Salt of The Earth” Maxwell Jacob Friedman a câștigat Dynamite Diamond Ring pentru a treia oară, rămănănd singurul deținător al prestigiosului inel.

Într-un moment în care Dante Martin se afla aproape de victorie, fostul său partener din Team Taz, Ricky Starks a intervenit în ajutorul lui MJF, poziționând piciorul acestuia pe coarda inferioară, informând de altfel și arbitrul pentru a întrerupe număratoarea. MJF a profitat de situație și de faptul că atenția lui Dante îi era atribuită lui Starks, pentru a-i aplica un Salt of The Earth care i-a și adus victoria.

Imediat după meci, FTR, parte a grupării conduse de MJF, au venit pentru a celebra triumful liderului, însă sărbătoarea celor 3 nu a durat foarte mult, Sting și Darby Allin atacându-i la scurt timp. The Pinnacle s-au redresat rapid, reușind să se folosească cu succes de avantajul numeric pentru a se răzbuna pe Sting și Allin, însă cum era de așteptat, CM Punk a echilibrat balanța, “Best in The World” anunțând și un meci pentru AEW Dynamite: Holiday Bash.

Săptămâna viitoare, la episodul special dedicat sărbătorilor de iarnă, CM Punk va face echipă cu primul său adversar din AEW, Darby Allin, și Sting, într-o înfruntare cu MJF și FTR.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages