WWEWWE SmackDown

Misterul din spatele relației lui Roman Reigns cu Paul Heyman va fi rezolvat la SmackDown?

Universul WWE ar putea primi în cele din urmă câteva răspunsuri cu privire la ceea ce l-a determinat exact pe Paul Heyman să se alieze cu campionul Universal Roman Reigns.

În timpul unui interviu cu New York Post pentru a promova SmackDown-ul din Madison Square Garden, Heyman a recunoscut că există întrebări despre relația sa cu Reigns la care nu a dat un răspuns. Paul s-a întors la WWE TV toamna trecută, la câteva luni după ce Brock Lesnar a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la WrestleMania 36. Heyman a menționat că intenționează să răspundă acestor întrebări la SmackDown odată cu revenirea lui Lesnar în brand-ul albastru după o absență de un an și jumătate.

Paul Heyman a declarat pentru NYP:

„Din momentul în care am apărut la SmackDown alături de Roman Reigns, toată lumea a spus: „Doamne, ce face managerul lui Brock Lesnar cu Roman Reigns acum?”. Această întrebare nu a primit un răspuns, așa că trebuie abordată și nu există un loc mai bun pentru a face asta decât la prima apariție a lui Lesnar în brand-ul albastru după o absență de 18 luni, în cea mai faimoasă arenă din lume, Madison Square Garden live la WWE TV.”

În luna noiembrie anul trecut, într-un episod din WWE Talking Smack, Heyman a indicat că are o relație tulburată cu Roman. Pe parcursul unui segment cu Kevin Owens, Paul a spus: „Îți strâng mâna pentru a nu mă lovi. Trebuie să transmit acest mesaj. Înțelege, nu este doar pentru business. Trebuie să o fac și la nivel personal.”

Se crede că motivul pentru care Heyman este alături de Roman Roman Reigns, se datorează absenței lui Brock, fără care Paul nu mai avea un rol la TV, însă ”Tribal Chief” l-a salvat odată cu revenirea în ring.

În luna august 2020, Dave Meltzer a raportat că motivul pentru care oficialii au dorit ca Paul Heyman să revină la WWE TV se datorează justificării importantului său contract.

Meltzer, a spus în acel moment: „Cred că motivul pentru alianța dintre Paul Heyman și Roman Reigns, în afară de faptul că oficialii au simțit că este bine pentru Reigns, a fost ca Heyman să-și justifice contractul major pe care îl are iar fără Lesnar la WWE TV nu era posibil acest lucru.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !